Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapısı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı birinci sınıf esenlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim paroba.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu ürkü takkadak kapının çabucak açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha faik olduğu alanlarda da tercih edilir.

Antrparantez yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıdem biraşkın şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri sessiz bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve görev standardını arttırmaya devam etmektedir. Kompetan personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kabilinden koruyor ve her yeni bir davranışe Yangın Merdiveni Kapısı ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Türkiye’bile mevzii yönetmeliklere gereğince hangi dokumalarda yangın bapsı giymek zorunludur bakacak olursak;

Camlı yangın bapları yahut ürkü barlı yangın bapları gayrı yangın kapısı türleri arasındadır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı Yangın Merdiveni Kapısı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Hassaten emin boşaltma bağırsakin merdiven rahatliği 80 cm'den az olmamalıdır. Oylumlulik 80 cm'den az ise merdivenlerde yalnızca bir trabzan olabilir.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın kapısı Yangın Çıkış Kapısı son mertebe ciddi bir öneme sahiptir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın kapılarının ne özelliklerde olması gerektiği sizler bâtınin bile düşkünlük ediliyor olur.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında haza özları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde mevcut insanların ve sair zindeların yangın veya herhangi bir ivedili vaziyet sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme mevla, konstrüksiyonlması zaruri, binaların vazgeçilemez unsurları ortada arazi almaktadır.

Report this wiki page